VITO

Verdens mest innovative og effektive olie filtreringssystemer

VITO har hovedkvarter i Tuttlingen, Tyskland. Med mere end 21 års erfaring i produktion og salg af olie filtreringssystemer, er VITO blevet en standard i professionelle køkkener og produktioner. Firmaet blevet grundlagt i 2001 af Andreas Schmidt under mærket SYS Systemfiltration GmbH. Sidenhen er virksomheden vokset eksponentielt i gennem årene, hvilket i 2014 førte til en nødvendig ændring til VITO - et internationalt brand.

VITO er nu repræsenterede i over 50 lande - herunder Danmark. VITO bruges i over 40.000 køkkener, i over 150 forskellige lande.

Alle VITO filtersystemer produceres i hovedkvarteret i Tuttlingen, Tyskland. Vores kvalitetsspecialister kontrollerer kvaliteten af ​​produkterne grundigt gennem hele produktionsprocessen, lige fra materialemodtagelse og monteringsprocessen, testning, pakning og forsendelse. Kun de bedste kvalitetsprodukter forlader vores faciliteter. Kvaliteten af ​​VITO bliver bekræftet af hundredvis af tilfredse kunder, som bruger dem dagligt i de mest krævende operationer.

ISO 9000 Certificering i kvalitetsstyring

VITO har integreret strukturerede processer med fokus på værdier, løbende overvågning og evaluering. Det skaber forbedringer og holder virksomheden konkurrencedygtig.

ISO 14001 Certificering i miljøledelse

VITO har optimeret anvendelsen af ressourcer og reduceret miljøpåvirkninger. Med fokus på miljøledelse, undersøger vi løbende nye tiltag til bæredygtighed.

EU Certificering i produktkvalitet

VITO har opnået CE-mærket, som er en erklæring om at produkterne lever op til EU direktiverne krav til kvalitet, sikkerhed og sundhed. Vi sikre at vi altid lever op til kravene.

Kontakt os

Vi står klar til at svare på spørgsmål og henvendelser

VITO løsning

Læs mere om fordelene i VITO løsningen

Følg os på diverse platforme