Portable system

Verdens mest innovative og effektive portable olie filtreringssystem

VITO portable system er designet og bygget til olie friture på op til 40 liter. Serien består af 3 modeller, VITO 30, VITO 50 og VITO VL.
VITO portable system består af 3 dele. Dryppebakke, filterpumpe og motoren. Alt materiale er produceret af rustfrit stål.

Løsningen har fokus på behov og processer. Det unikke design sørger for at VITO kan håndtere temperaturer op til 200°C og kan derfor filtrere i operational olie temperatur, hvor der ikke er behov for at vente på at olie temperatur sænkes. Dette giver høj sikkerhed i køkkenet, fordi man undgår direkte kontakt med den varme olie. Efter filtrering, kan frituren strakt tages i brug igen. VITO portable system kan bruges i flere friture, hvor efter filtrering systemet taget op og ned i næste friture.

Alle VITO systemer kan filtrere de helt små partikler op til 5 my. VITO olie filtreringssystem kan i gennemsnit reducere olieforbruget med 50%.

Følgende faktorer er afgørende ift. vedledning af rette filtreringsystem:
- Friture kapacitet (Hvad er størelse på friture og antal liter olie)
- Friture aktivitet (Hvor lang tid anvendes friture dagligt)
- Friture operation (Hvilke fødevareprodukter steges i friture)
- Friture setup (Hvor mange friture anvendes og skal filtreres)

VITO VS (VITO 30)

VITO VM (VITO 50)

VITO VL (VITO 80)

VITO løsningen resultere i forretningsfordele og markedsfordele

Halverer forbrug

VITO renser fritureolien, så oliens levetid fordobles og kan bruges i dobbelt så lang tid. VITO reducerer olie forbrug med helt op til 50%.

Optimerer kvalitet

VITO mikrofiltrerer partiklerne ud af fritureolien, så fødevarer altid steges i rent olie og forbedrer kvaliteten af friturestegte fødvarer

Effektiviserer ressourcer

VITO halvere antal af olieskift og rengøring af friturer. Den daglig filtreringsproces tager 4.5 min. og kører selvautomatisk med auto-stop

Grøn omstilling

VITO reducerer virksomheders CO2-fodaftryk, ved at halvere olieforbruget. Derudover er VITO selv produceret af genanvendte materialer.

Miljøstyrelsen anbefaler

Miljøstyrelsen anderkender VITO som en af de mest kvalitetsikre og omkostningseffektive løsninger for olie filtrering. VITO er nem at bruge, og den kræver ikke meget vedligeholdels

VITO Connect

VITO Connect gør det muligt at overvåge maskinen fra PC og mobil. VITO Connect gør det muligt at se data og statistik på reduceret olie omkostninger og reduceret CO2 aftryk.

Genanvendelige filtre

VITO oliefiltre kan i gennemsnit bruges i 5-10 kørsler, afhængig er flere parametre - bla. renhed af olien. Herefter skal filteret udskiftes. VITO filtre er fremstillet af 100% genbrugsmateriale.

Rustfrie materialer

VITO er produceret af rustfrit stål - perfekt til køkken udstyr. Det er holdbart, let at rengøre og kan tåle høje temperaturer. VITO maskine kan tåle vaskemaskine - undtagen motordelen.

Step 1 - Test olien

Skift aldrig din olie for tidligt eller for sent igen. VITO olie tester måler temperatur og kvalitet på fritureolie. Ved at måle indholdet af TPM (Total Polar Material) i olien, giver testeren dig et præcist overblik over kvaliteten. Hvis olie tester viser at olien stadig er anvendelig, så kan du begynde filtrering.

Step 2 - Start olie filtrering

De mobile VITO systemer er fuldautomatiseret. Det unikke design sørger for, at VITO kan håndtere temperaturer op til 200°C og kan filtrere i operational olie temperatur. VITO systemet aktiveres ved at trykke start, hvorefter den filtrere i 5 minutter og automatisk selv stopper samt slukker.

(Step 3 - Filter udskiftning)

Filter udskiftning er ikke nødvendig hver gang du har brugt VITO systemet. Det er nødvendigt hver 5-10 filtreringer. Dvs. hvis du har 1 friture og bruger VITO hver dag, så skal filteret udskiftes hver 5-10. dag. Udskiftningsinterval er 5-10 filtreringer, afhængig af flere faktorer. Bla. hvor mange/hvilke type fødevare som steges i frituren.

(Step 4 - Rengøring)

Rengøring af maskinen er ikke nødvendig hver gang du har brugt VITO systemet. Det er kun nødvendigt hver gang der er brug for filter udskiftning. Alle dele er produceret af rustfrit stål, så dryppebakke og filterpumpe kan vaskes i opvaskemaskine eller håndvask. Motordelen tørres af med en fugtig klud.

Portable system video

VITO Løsning

Læs mere om fordelene i VITO løsningen 

Anmod om tilbud

VITO tilbyder dig et uforpligtende tilbud

Følg os på diverse platforme