Olie tester

Simpel og effektiv testere til mål af olie kvalitet

Skift aldrig din olie for tidligt eller for sent igen.

VITO olie tester måler temperatur og kvalitet på fritureolie. Ved at måle indholdet af TPM (Total Polar Material) i olien, giver testeren dig et præcist overblik over kvaliteten. VITO olie tester har et indbygget display, der fungerer efter trafiklysprincippet. Testeren lyser grøn når olien stadig er frisk, gul når det snart at tid til at skifte og rød når olien skal skiftes. Derudover måler den også temperaturen på olien.

VITO olie tester er produceret i robust materiale med høj grad af beskyttelse (IP65).

VITO Olietester

VITO FT 440

VITO løsningen giver forretningsfordele og markedsfordele

Halvere omkostninger

VITO vedligeholder fritureolien og fordobler dets levetid. Dette halvere olie omkostninger, hvilket giver en stor økonomisk besparelse. 

Optimere kvaliteten

VITO filtrere fritureolien for partikler og skidt. Det sikrer at fødevare steges i rent olie, som giver maden bedre smag og udseende.

Effektivisere ressourceforbrug

VITO sparer meget tid på grund af færre olieskift og mindre rengøring af frituregryde. Derved frigøres ressourcer til andet arbejde.

Grøn omstilling

VITO banner vejen for bæredygtighed. Med et mindre olieforbrug, bidrager VITO til et sundere miljø og reducerer CO2-fodaftryk.

Miljøstyrelsen anbefaling

Miljøstyrelsen anderkender VITO som en af de mest kvalitetsikre og omkostningseffektive løsninger for olie filtrering. VITO er nem at bruge, og den kræver ikke meget vedligeholdels

VITO Connect

VITO Connect gør det muligt at overvåge maskinen fra PC og mobil. VITO Connect gør det muligt at se data og statistik på reduceret olie omkostninger og reduceret CO2 aftryk.

Genanvendelige filtre

VITO oliefiltre kan i gennemsnit bruges i 5-10 kørsler, afhængig er flere parametre - bla. renhed af olien. Herefter skal filteret udskiftes. VITO filtre er fremstillet af 100% genbrugsmateriale.

Rustfrie materialer

VITO er produceret af rustfrit stål - perfekt til køkken udstyr. Det er holdbart, let at rengøre og kan tåle høje temperaturer. VITO maskine kan tåle vaskemaskine - undtagen motordelen.

Step 1 - Test olien

VITO olie tester, måler olie temperatur og olie kvalitet. Ved at måle indholdet af TPM (Total Polar Material) i olien, giver testeren dig tal på kvaliteten. Tænd olie testeren og kør den godt rundt i midten af frituren indtil data er aflæst.

Step 2 - aflæs data

VITO olie tester har et indbygget display og et funktionalitet, som fungerer efter trafiklysprincippet. Testeren lyser grøn når olien stadig er perfekt til at stege, gul når det snart at tid til at skifte og rød når olien er farlig og skal skiftes.

Portable system video

VITO Løsning

Læs mere om fordelene i VITO løsningen 

Anmod om tilbud

VITO tilbyder dig et uforpligtende tilbud

Følg os på diverse platforme