VITO løsning - den bedste på markedet!

VITO tilbyder løsninger til alle former for olie friture. Alt fra en lille resturant med olie friture på 8 liter til en fabrik med en olie friture på 800 liter.

VITO er specialiseret i mikrofiltrering med fokus på at rense olien for partikler og sundhedsskadelige affaldsstoffer. De er nemlig årsagerne til, at olien mister kvalitet og hurtigt nedslides. VITO vedligeholder olien, så den formår at fastholde kvaliteten og fordobler oliens levetid.

Alternativ til VITO, som blandt friture med indbygget filtrering, fjerner kun de store partikler (40-20 my) og reducere olie forbruget med 20-30%. VITO fjerner også de helt små partikler (ned til 5 my) og ville dermed yderligere kunne reducere 20-30% i olie forbrug og dermed 40-60% ialt. VITO er den mest optimale løsning til at spare olie. VITO olie filtreringssystem kan i gennemsnit alene reducere olieforbruget med 50%

På billedeserien neden foran illustures VITO portable løsning. Først ses en friture, men mørk og beskidt olie, som giver mørke friturestegte madvarer med skidt. Ved brug at VITO, er olien frisk, lys og gennemsigtig, som giver friske og smagsfyldte friturestegte madvarer.

Hvad kan VITO?

Simpel løsning til store og værdiskabende forandringer

money-bag (1)

Halvere omkostninger

VITO vedligeholder fritureolien og fordobler dets levetid. Dette halvere olie omkostninger, hvilket giver en stor økonomisk besparelse. 

assurance

Optimere kvaliteten

VITO filtrere fritureolien for partikler og skidt. Det sikrer at fødevare steges i rent olie, som giver maden bedre smag og udseende.

chart

Effektivisere ressourceforbrug

VITO sparer meget tid på grund af færre olieskift og mindre rengøring af frituregryde. Derved frigøres ressourcer til andet arbejde.

planet-earth

Grøn omstilling

VITO bygger på bæredygtighed. Med et mindre olieforbrug, bidrager VITO til en grøn omstillling og reducerer CO2-fodaftryk.

Mobile løsning

VITO portabel system kan bruges til friture på op til 40 liter. Serien består af 3 modeller, VITO 30, VITO 50 og VITO VL. Det unikke design sørger for at VITO kan håndtere temperaturer op til 200°C og kan derfor filtrere i operationel olie temperatur, hvor der ikke er behov for at vente på at olie temperatur falder.

Portable løsning

VITO mobile løsning renser olien og opbevarer den tank på op til 120 liter. Serien består af 3 modeller, VITO XS, VITO XM og VITO XL. VITO mobile løsning kan med den innovative vakuum filtreringsteknologi suge olien direkte fra frituren ind i maskinen, hvor olien undervejs filtreres og renses.

VITO_portable_grouped_light

VITO Connect

VITO Connect er en funktion til at overvåge maskinen fra PC og mobil. VITO Connect gør det muligt at se data og statistik på reduceret olie omkostninger og reduceret CO2 aftryk. På den måde synliggøres resultater, så det er muligt med forventningsafstemning.

VITO Connect data fører al aktivitet, så en chef/ansvarlig kan sikre at VITO anvendes som instrureret og anbefalet.

PC und Handy mit Connect site

Hvem bruger VITO?

Faktum er, at alle virksomeder som benytter olie friture, kan drage nytte af vores produkter og løsning.
VITO produkterne passer til alle former og typer for olie friture.

Resturanter

Alle type restauranter bruger VITO til både store og små frituregryder. Alt fra fastfood/QSR (Quick service resturant) til kro og high-class restaurant.

Hoteller

Hoteller har meget gavn af VITO, da de typisk servicere mange gæster på samme tid og som sætter olien under pres og påvirker holdbarheden.

Hospitaler

Hospitaler har også gavn af VITO, da de håndtere mange gæster. De har meget fokus på kvalitet og renlighed af mad, hvilken kræver holdbar olie.

Fødevareproduktioner

Fødevareproduktioner kan spare mange penge med VITO, da olieforbruget er højt. Alt fra bager og supermarked til pålægsproducenter.

Kundecase med Radisson Blue

Radisson Blue er blandt mange af vores mange tilfredse kunder. I videoen beskrives det hvilke fordele og værdier som VITO bringer.

Gratis demo

VITO tilbyder gratis demostration og fremvisning af vores maskiner. Vi tilbyder en test i jeres køkken - i jeres egne friture.

Gratis demo

VITO tilbyder gratis demostration og fremvisning af vores maskiner. Vi tilbyder en test i jeres køkken - i jeres egne friture.

VITO Produkter

Læs mere om vores forskellige produkter og funktioner

Anmod tilbud

VITO tilbyder dig et uforpligtende tilbud

Følg os på diverse platforme