Kontakt

Mandag - Søndag (9 - 15)

+45 25 25 06 22

Info@vitodk.dk

Jens Grands Vej 5, 3650 Ølstykke

Spørgsmål & svar

Hvordan ved jeg om VITO kan bruges til min olie friture?

VITO passer til alle typer olie friture og kan anvendes til alle typer af friture olie. Der kan tilkøbes udstyr til VITO, som kan hjælpe med at tilpasse VITO til din friture, hvis du har en special friture. Tilbehør som holdebeslag, sikrer at VITO står solidt i frituren og reducer vibrationer.

Hvornår kan det betale sig at købe VITO?

VITO vil altid være en god investering, uafhængig af olie forbrug. Halveringen af olie forbrug og olie omkostninger er nemlig ikke den eneste grund til at bruge VITO. Optimering af olie kvalitet, effektivisering af ressourcer og grøn omstilling er også værdifulde argumenter til at investere i VITO.

Hvad hvis jeg har friture med indbygget filtrering?

Alternativ til VITO, som blandt friture med indbygget filtrering, fjerner kun de store partikler (20-40 my) og reducere olie forbruget med 20-30%. VITO fjerner også de helt små partikler (op til 5 my) og reducere yderligere 20-30% af olie forbrug. VITO er den mest optimale løsning til at spare olie. VITO filtreringssystem kan i gennemsnit alene reducere olieforbruget med 50%

Hvilke løbende omkostninger er der med VITO?

Investering i VITO er i gennemsnit betalt hjem (break-even point) efter 3-6 måneder, afhængig af olie forbrug. Herefter er reduceringen af olie omkostninger rent overskud, hvor eneste udgift er nye filtre til VITO maskinen. I nedstående eksempel, skal der skiftes filter hver 4. dag. Det svarer sig til ca. 92 filtre årligt, som koster 1800 kr. I dette eksempel er løbende omkostninger ca. 4% af reduceringsbeløbet (45.760 kr.)

Hvorfor skal man bruge VITO hverdag?

Partikler dræber langsomt olien og jo længere tid de får lov til at ligge i olien, jo hurtigere mister olien kvalitet. Derefter skal VITO bruges, hver dag frituren har været i brug. Så renses og fjernes partikler løbende, så de ikke får lov til at slå sig ned og ødelægge olien. VITO er designet til proces med daglig brug, hvor den kun skal bruge 5 min. til at filtrere.

Hvor kan jeg finde VITO priserne?

Udfyld formularen her på siden, så vil vi vurdere hvilken løsning der passer bedst for dig baseret på de informationer. Herefter sender vi et tilbud og  overslag på din VITO investering.

Vi samarbejder også med de fleste totalleverandør i Danmark, som forhandler VITO produkterne. Du er derfor også velkommen til at tage kontakt til din leverandør.

SKRIV EN BESKED TIL OS

  Anmod demo

  VITO tilbyder gratis demostration og fremvisning af vores maskiner. Vi tilbyder en test i jeres køkken - i jeres egne friture.

  Anmod tilbud

  VITO tilbyder dig et uforpligtende tilbud. Lad os tag en snak om hvilken løsning, som som passer bedst til jeres friture og behov.

  VITO løsning

  Læs mere om fordelene i VITO løsningen

  VITO Produkter

  Læs mere om vores forskellige produkter

  Følg os på diverse platforme